Actuación Patufets y cena fin de año

Apropant-nos al final de l’any, any ple de reptes, activitats compartides i canvis, us comuniquem les activitats a realitzar al desembre que ens agradaria poder compartir amb tots vosaltres.

 

El dissabte 13 de desembre, a les 19:30 hrs. a la Sala Margarida Xirgu, l’esbart infantil Patufets realitzarà la mostra de cap d’any. En la mateixa es recrearà la tradició del Caga Tió i es convidarà a participar a tots els nens que es trobin a la sala.

És la nostra intenció que puguin participar tots els nens, fills, néts, nebots dels socis de manera de poder apropar-los al Casal i a les tradicions catalanes. Hi haurà obsequis per a tots

L’entrada és lliure. Els esperem per omplir la sala!

 

El mateix dissabte, a partir de les 21:30 hrs. acomiadarem l’any. Aprofitant el bon temps, tindrem pizzes a la parrilla per gaudir al pati.

A tots els que vulguin participar els hi sol·licitem confirmar assistència per mail a secretaria@ccmontevideo.cat o de dilluns a divendres a partir de les 14:00 h. als telèfons 27087626/27099022.

 

Us esperem per celebrar l’arribada d’un nou any ple de projectes.

Comissió Directiva Casal Català

 

Acercándonos al final del año,  año lleno de retos, actividades compartidas y cambios, les comunicamos las actividades a realizar en diciembre que nos gustaría poder compartir con todos ustedes.

 

El sábado 13 de diciembre, a las 19:30 hrs. en la Sala Margarida Xirgu, el esbart infantil Patufets realizará la muestra de fin de año. En la misma se recreará la tradición del Caga Tió y se invitará a participar a todos los niños que se encuentren en la sala.

Es nuestra intención que puedan participar todos los niños, hijos, nietos, sobrinos de los socios de manera de poder acercarlos al Casal y a las tradiciones catalanas. Habrá obsequios para todos

La entrada es libre. Los esperemos para llenar la sala!

 

El mismo  sábado, a partir de las 21:30 hrs. despediremos el año. Aprovechando el buen tiempo, tendremos pizzas  a la parrilla para disfrutar en el patio.
A todos los que deseen participar, les solicitamos confirmar asistencia por mail secretaria@ccmontevideo.cat o de lunes a viernes a partir de las 14:00 hrs. a los teléfonos 27087626 / 27099022.

 

Los esperamos para celebrar la llegada de un nuevo año lleno de proyectos.Comisión Directiva Casal Català

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>